![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 54 times 2 Answers
2 Reply
? دوستان گرامی این گروه برای تامین نیازهای مسکونی شما در شهر های کانادا?? بر پا شده است. لطفا تنها درخواست های خود را در این گروه قرار دهید
2021-09-13 03:17:00
من معذرت خواهی میکنم دنبال گروه مسکن بودم سپاس فراوان
2021-09-13 03:25:00
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشگاه کونکوردیا
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
شانس ویزا شدن برای کسی که از دانشگاه کونکوردیا پذیرش داره برای مستر اول گپ تحصیلی ولی با نامه شغلی سعی کرده گپ تخصیلی رو پر کنه می دونید چقدر هست؟ کسی هست که مستر از دانشگاه کونکوردیا پذیرش گرفته باشه و به تازه گی ویزا شده باشه؟؟ ممنون می شم راهنمایی کنید
2021-09-21 11:19:00 #Canada [پذیرش گرفته باشه] ویزا
من دو روز بعد بایو از دانشگاه کونکوردیا ریجکت شدم بعد میخاستم تو سابمیت بعدی دانشگاهموسترن بزنم مشکلی نداره؟ امتیاز منفی نمیشه واسم
2021-10-07 12:22:00 #Canada [دانشگاه کونکوردیا] ویزا
برای گرفتن سوابق بیمه میشه به صورت اینترنتی درخواست داد یا حتما باید بریم اداره تامین اجتماعی و از اونجا به صورت فیزیکی درخواست بدیم؟
2021-08-29 16:42:00 #Canada
برای Financial Support در سایت اداره مهاجرت نوشته Proof you paid tuition and housing fees هزینه دانشگاه را میدم برای ترم اول ولی برای کرایه خانه من از ایران اقدام کنم برای سه ماه هم پیش پرداخت باید بدهم اگر ویزام صادر نشه این پول دیکه به من بر نمیگرده برای گرفتن و کرایه کردن خانه در کانادا واجب هست مستندات بزارم لطفا من راهنمایی نمایید
2021-09-08 04:04:00 #Canada
بعد از سابمیت مدارک تو سایت و پرداخت هزینه سفارت 235 CAD، خود سایت زمان میده کی بریم برای بایومتریک استانبول یا خودمون یه تاریخ انتخاب میکنیم از تاریخ های موجود؟ زمان باقی مانده برای تکمیل درخواست من 7 روز مونده از 60 روز اگر میشه راهنمایی کنید ????
2021-08-28 17:00:00 #Canada
در مورد travel history، باید سوابق سفر چند سال اخیرمون را ارایه بدیم؟ و اینکه باید توضیحی برای سفرهامون بدیم؟ کشورهای اطراف خب توریستی هرکسی ممکنه بره، چی باید بگیم؟ و اینکه چطور باید این سوابق رو ارایه بدیم؟ عکس پاسپورت رو بذاریم یا طور دیگه ای؟
2021-09-24 05:47:00 #Canada